maandag 21 juli 2014

Here we go! (day 1-2 = 74 km)

Het grote avontuur kan beginnen met een eerste etappe van 1500 km tot het fantastische festival Sziget. Echt iets om naar uit te kijken om de eerste km's te kunnen overwinnen. Geen idee waar we zijn aan begonnen: 2 fietsen, 5000 km en 4 maand! Na een laatste knuffel te geven aan onze allerliefste katjes Plushi, Luca, Lanka en Snoes waren we klaar voor het vertrek naar het onbekende. Een avontuur dat we nooit meer zullen vergeten!




Here we go! (day 1-2 = 74 km)

Zoals jullie al wisten zijn we een dag later vertrokken dan gepland, het Belgische weer werkte niet mee en de vermoeidheid van werchter zat er nog te veel in. Na veel gekibbel en een lekker etentje van de mama en papa van Saartje zijn we om 15h30 vertrokken vanuit Kessel-lo naar Donk (Sint-Truiden). Een warm-up ritje van 32 km met niet zoveel bijzondere dingen onderweg, gezien we voornamelijk de hoofdwegen hebben gevolgd. In Donk hebben we onze eerste nacht nog in luxe doorgebracht bij Jurgen, Jessie, Rune en Nora (Viele Dank J & J). Lekker eten en ontbijt hielpen ons op weg om aan onze 2de dag te beginnen richting Sluizen.

Goodby foto met Jessie en Nora (Rune wou niet op de foto :()

Alle begin is moeilijk en het 2de dagje ging dan ook erg moeizaam ondanks dat het maar 42 km was. De route was niet via de fietsknooppunten, wat achter af bekeken niet echt ideaal was.  Al snel kwamen we aan in Sluizen (Tongeren), waar we nog even onze fietszakken en spullen moesten herorganiseren (we hadden het echt onderschat hoe je alles op een fiets moet meekrijgen op een efficiĆ«nte manier en dat voor vier maand). De eerste inspannigen werden beloond met een lekkere Trippel Karmeliet op een gezellig terasje. De tweede avond/nacht was ook luxe bij onze festival buddy Ruud (Wat een badkamer ;)...). Een ontsnapt konijn, een vechtpartij met de dwerg haan
en een afhaalchinees later sliepen we in op zachte matrassen.
Kat/Konijn gevecht bij Ruud

Viele Dank Ruud voor jullie gastvrijheid!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten